دستور تهیه کلم قرمز ترشی، نکات و ترفندهایی برای تهیه کلم قرمز ترشی خوشمزه
کلم قرمز ترشی یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این سالاد را در هر فصلی می توانید درست کنید.
علاوه بر اینکه می توانید این خیار را به عنوان ادویه با غذاهای مختلف میل کنید، از رنگ و ظاهر زیبای آن می توان برای تزیین ظروف مختلف نیز استفاده کرد و جلوه های جذاب و جالبی در غذاهای خود ایجاد کرد.
ارزش غذایی در هر وعده کلم ترش
انرژی: هر فنجان کلم قرمز حاوی بیست و دو کالری انرژی است.
کربوهیدرات ها: برای هر فنجان کلم قرمز، چهار تا شش گرم کربوهیدرات دریافت می کنید.
پروتئین: هر وعده کلم قرمز حاوی نیم گرم پروتئین است
سدیم: میزان سدیم در هر فنجان کلم قرمز 396 گرم است.
پتاسیم: هر فنجان کلم قرمز حاوی 82 میلی گرم پتاسیم است.
فیبر: 1 گرم: فیبر در هر لیوان کلم قرمز یک گرم است.
کلسیم: 18 گرم: هر شیشه کلم قرمز حاوی هجده گرم کلسیم است.
مواد لازم برای تهیه کلم قرمز ترشی برای 1 شیشه
325 گرم کلم بنفش خرد شده
سه چهارم لیوان آب گرم
دو قاشق شکر
دو قاشق چایخوری نمک
سه برگ معطر
سه چهارم قاشق چایخوری دانه خردل
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
یک لیوان سرکه سفید
طرز تهیه کلم ترش
می توانید به راحتی و در عرض چند ساعت ترشی های خوشمزه و خوش رنگ را برای خود و عزیزانتان تهیه کرده و نوش جان کنید.
• فاز اول
برای شروع درست کردن کلم قرمز ترشی، ابتدا کلم قرمز را با استفاده از غذاساز یا چاقو به قطعات کوچک خرد کنید. سپس کلم برفی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن مقداری نمک بپاشید. سپس با کمک دست کلم را به درستی برگردانید تا کل کلم ها با نمک آغشته شود.
• فاز دوم
آب، شکر و 2 قاشق چایخوری نمک را در یک قابلمه مخلوط کنید. سپس این مواد را روی حرارت گاز قرار دهید تا کمی گرم شوند. سپس یک شیشه ۱ لیتری برداشته و مقداری مخلوط آب، شکر و نمک را داخل آن بریزید.
• سطح سوم
در این مرحله و پس از تهیه مخلوط مرحله قبل، دانه خردل، فلفل سیاه و برگ بو را به آب مخلوط اضافه کنید. سپس کلم خرد شده را به مخلوط آب اضافه کنید. بعد از اینکه کل کلم را در شیشه ریختید، بقیه آب و نمک را در آن بریزید.
• مرحله چهارم
در این مرحله باید سرکه را به مخلوط خیار اضافه کنید. پس از افزودن سرکه، در بطری را محکم ببندید و فشار دهید. سپس لیوان را خوب تکان دهید تا مخلوط سرکه و آب و نمک کاملا با هم مخلوط شوند.
• مرحله پنجم
سپس شیشه ترشی را در یخچال بگذارید. بعد از چند ساعت می توانید از این مخلوط استفاده کنید. البته برای لذیذتر شدن و خوردن بهتر مواد با کلم آن را به مدت 3 روز آماده کنید سپس می توانید آن را بخورید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. بعد از اینکه ترشی به مدت 3 روز در یخچال ماند، برگ ها را از شیشه جدا کرده و کنار بگذارید.
چیدن کلم قرمز
برای خوشمزه تر شدن ترشی کلم قرمز می توانید کمی سیر به مواد اضافه کنید.
برای بهتر و زیباتر شدن رنگ، هویج رنده شده را به کلم قرمز ترشی اضافه کنید.
اگر می خواهید تاتاتاس درست کنید می توانید حدود یک ربع در قابلمه را بجوشانید سپس بگذارید خنک شود سپس خامه ترش را در ظرف شیشه ای درب دار بریزید و داخل آن بریزید. فریزر.
اگر می خواهید کلم قرمز ترشی شما کمتر ترش شود، می توانید آن را با سرکه و آب چند دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود.
یادتان باشد برای نگهداری کلم قرمز ترشی هرگز از ظرف پلاستیکی استفاده نکنید و همیشه از ظرف شیشه ای استفاده کنید.
هر چه رنگ کلم قرمز تیره تر باشد، خیارهای شما قرمزتر و زیباتر می شوند. برای تنظیم رنگ آن می توانید از رژ لب نیز استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید از تخم گشنیز به جای برگ بو در ترشیجات استفاده کنید.
این ترشی را حتما در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید تا رنگ زیبای خود را حفظ کند.